nameme naša zgodba srce

www.nameme.si


Za spletno stranjo in blagovno znamko “nameme” (personalize it) stoji mlada družinica ?‍?‍?

♥ mami Nastja

♥ ati Sebastijan 

♥ mala Arija

♥ in še manjša Manaja

Vsaka družina ima svojo zgodbo, dobrodošli v naši :

Vse se je začelo s prihodom male Arije 🙂

Oba sva že po naravi bolj ustvarjalni duši, zato se je ideja o odprtju podjetja in izdelovanju produktov za najmlajše, kar precej hitro realizirala. 

Vse se je začelo s prihodom najine male princeske ♥

Kot novopečena starša sva se prvič soočila z radostmi in hkrati tudi sladkimi problemi, ki jih prinaša to malo bitjece. Ker seveda stric Google največ ve, sva se začela zanimati, kako nuditi otroku kar se da najboljše. 

Najprej se je porajalo vprašanje – duda. Ja ali ne?!

Milijon mnenj, komentarjev, razlogov za in proti, a sva se vseeno po dobrih dveh tednih odločila, da ji jo ponudiva in vidiva, kaj bo. Arija jo je z veseljem sprejela! Ker pa je kmalu postala prava mala ”migica” smo dudo kar naprej izgubljali in jo vsak dan nekje iskali. Vedno je bila sicer še kakšna rezervna na zalogi, a v trenutku, ko sva jo potrebovala, je ni bilo nikjer. 

Zato sva našla rešitev – Priponka za dudo!

Splet je z njimi preplavljen. Od raznih trgovin, ki ponujajo takšne in drugačne, bombažne, kvačkane, lesene, do vseh ustvarjalk, ki ustvarijo prekrasne slike, ki se jim, skoraj, da ne moreš upreti. Odločitve nisva in nisva mogla sprejet, zato sem se lotila raziskovanja standardov, ki so predpisani za držala za dude. Ko se začneš poglabljat, vidiš, da je precej produktov na trgu takšnih, ki žal tem standardom ne ustrezajo. 

Zato sva se odločila, da priponko izdelava sama. 

Poiskala sem podjetja, ki proizvajajo silikonske kroglice, ki so primerne za otroke in imajo ustrezne certifikate, ter naročila material za izdelavo. Ko sem prejela vse potrebno, sem se med izdelavo tako navdušila, da sem se odločila, da najina Arija ne bo edina, ki bo imela personalizirano priponko za dudo, ki je narejena po ustreznih standardih. 

In tako je nastala blagovna znamka NameME “personalize it” ♥

Ideje so se kar kopičile (veliko jih je še na zalogi).  Ponudbo pa sva trenutno razširila še na personalizirana grizala in ropotuljice. Prostora za nove ideje je še ogromno. 

Skratka vsi izdelki v naši trgovinici so narejeni s ♥ in z veliko mero ljubezni. 

Vsak produkt gre čez moje roke in je skrbno izdelan, Sebastijan pa ga na koncu preveri in odobri, če ustreza ”lepotnim” standardom. Arija zaenkrat še ne komentira, bo pa, glede na navdušenje ob vseh izdelkih z njenim imenom, ki jih že testira, verjetno kmalu ♥

Hvala, ker podpirate majhna podjetja in skupaj z nami ustvarjate čudovito zgodbo ♥

♥ Nastja, Sebastijan, Arija, Manaja ♥