Sale!
, ,

Darilni bon

17,99

Darilni bon  – za unikatne personalizirane izdelke, ki so na voljo na spletni strani nameme.si.

PREDNOSTI IZBIRE DARILNEGA BONA:

  • Prilagodljivost: Darilni bon omogoča obdarovancu, da izbere točno tisto, kar si želi. Ni več skrbi, ali bo darilo pravšnje ali če bo všeč.
  • Izbira: Z darilno kartico v vrednosti 20€ lahko obdarovanec izbira med številnimi personaliziranimi izdelki na naši spletni strani.
  • Edinstvenost:  Vsak izdelek je unikaten in personaliziran, kar pomeni, da bo vsak obdarovanec prejel nekaj res posebnega.
  • Kakovost: Zagotavljamo kakovost vseh naših izdelkov. Vsak izdelek je narejen z ljubeznijo, kar zagotavlja dolgotrajno zadovoljstvo.

Na voljo je v vrednosti 20€, prejmete ga v lični darilni embalaži.

POPUST: Ob nakupu 2 darilnih bonov lahko uporabiš kodo; BREZPOŠTNINE (jo častimo mi, juhuu!)

Odlično darilo za vaše najdražje, darilo za prijateljico, darilo za sorodnika, darilo za rojstni dan,…

Svoje dodatne želje nam lahko zapišete v opombah ob oddaji naročila 🙂

Darilni bon za vsako priložnost

Ali iščete darilo za prvo rojstno dnevno zabavo? Morda nekaj posebnega za vaše najdražje? Ali pa želite presenetiti prijatelja ali sodelavca? Ne glede na priložnost je darilna kartica za izbiro unikatnih personaliziranih izdelkov v vrednosti 20€, vedno odlična izbira.

V svetu, kjer je iskanje popolnega darila pogosto stresno in zapleteno, vam na spletni strani www.nameme.si ponujamo preprosto rešitev, ki bo zagotovo vse navdušila. Naša darilna kartica v vrednosti 20€ je več kot le darilo, je izkušnja in vsekakor priložnost, da obdarovancu pokažete, koliko vam pomeni.

Zato ne odlašajte.

Presenetite svoje najdražje z darilno kartico

in jim omogočite, da izberejo popolno darilo zase.

Darilni bon v vrednosti 20€ – Popolno Darilo za Vsako Priložnost na www.nameme.si

Na www.nameme.si ponujamo edinstvene personalizirane izdelke, ki so prilagojeni potrebam in željam vsakega posameznika. Naša ponudba sega od izdelkov za novorojenčke in dojenčke do unikatnih izdelkov za otroke in odrasle. Z darilno kartico v vrednosti 20€ lahko obdarovanec izbere točno tisto, kar si najbolj želi.

Zakaj Izbrati Darilni bon nameme.si?

  1. Prilagodljivost: Darilni bon omogoča obdarovancu, da izbere točno tisto, kar si želi. Ni več skrbi, ali bo darilo pravšnje ali če mu bo všeč. Z darilno kartico v vrednosti 20€ lahko obdarovanec izbira med številnimi personaliziranimi izdelki na naši spletni strani.
  2. Edinstvenost: Na www.nameme.si ponujamo izdelke, ki jih drugje ne boste našli. Vsak izdelek je unikaten in personaliziran, kar pomeni, da bo vsak obdarovanec prejel nekaj res posebnega.
  3. Kakovost: Zagotavljamo kakovost vseh naših izdelkov. Vsak izdelek je narejen s skrbnostjo in pozornostjo do detajlov, kar zagotavlja dolgotrajno zadovoljstvo.

NAVODILA za uporabo darilnega bona

Uporaba darilnega bona je preprosta! Obdarovanec obišče spletno stran www.nameme.si, izbere želene izdelke in jih doda v košarico. Pri zaključku nakupa vnese kodo darilne kartice in vrednost 20€ se samodejno odšteje od skupnega zneska.

Vsaka koda darilnega bona je veljavna za enkraten nakup v celotnem znesku (zato so večji zneski na voljo z večkratnim nakupom bonov v vrednosti 20€).

Darilni bon ni prenosljiv in ga ni možno večkrat uporabiti.

Veljavnost darilnega bona je 1 leto od dneva nakupa.

Darilni bon se lahko vizualno razlikuje od prikazanega na spletni strani.

Darilni bon prejmete lično zapakiran v darilni kuverti. Poštnina NI vključena v ceno!

Ne glede na to, ali iščete darilo za novorojenčka, otroka ali odraslega, je darilna kartica v vrednosti 20€ na www.nameme.si vedno odlična izbira. Ponuja prilagodljivost, edinstvenost in kakovost, ki je danes tako redka. Ne zamudite priložnosti, da nekomu podarite nekaj res posebnega. Nakupujte zdaj!

Darilni bon v Vrednosti 20€: Izjemno Darilo z Osebnim Pristopom na www.nameme.si

Ko se približujejo posebne priložnosti, rojstni dnevi, prazniki ali kateri koli drugi pomembni dogodki, se pogosto znajdemo v dilemi: Kaj podariti? Kako najti darilo, ki bo resnično všeč in ki bo imelo osebno noto? Odgovor je preprost: darilni bon v vrednosti 20€.

Ne čakajte. Odkrijte čarobnost personaliziranih daril na www.nameme.si in izberite darilni bon, ki bo razveselila vsakega obdarovanca.

V kolikor imate kakršne koli dodatne želje, nam lahko pišete na e-mail info@nameme.si mi pa se bomo potrudili, da bomo ustregli prav vsem vašim željam.

 

DARILNI BON

predstavlja čudovito, predvsem pa izvirno darilo, ki ga lahko vašim najdražjim podarite ob posebni priložnosti, na primer za rojstni dan ali pa darilo podarite najboljšemu žar mojstru ob naslednjem pikniku, da bodo poletni dnevi še lepši! Prav tako je super tudi za vse ostale posebne priložnosti.

Bodite izvirni, kreativni in podarite svojim najdražjim nekaj unikatnega in kvalitetnega! 

 

Povezava na:

Personalizirana steklenica za vodo

Nakupovalna vrečka z napisom

Grizalo z imenom

Teža ,1 kg
Dimenzije 10 × 16 × 2 cm
Barva napisa

Bela, Modra, Rdeča, Roza, Srebrna, Zelena

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni bon”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja