, ,

Otroški predpasnik z imenom

16,99

Otroški predpasnik z imenom je prilagojen za otroke od 2. do 8. leta starosti.

Izdelan je iz kakovostnih materialov, v eni univerzalni velikosti – popolnoma prilagojen za male kuharje in kuharice, ki so pripravljeni raziskovati svet kuhanja in peke.

Dodaj osebno noto s personalizacijo

Vsak otrok je edinstven, zato smo vam omogočili, da vsakemu otroškemu predpasniku dodate osebno noto. Izberete lahko ime, ki ga bomo natisnili na predpasnik.

Tako bo vaš malček imel občutek, da je pravi profesionalni kuhar!

Svoje želje glede izgleda in personalizacije, čim bolj natančno opišite v opombah ob oddaji naročila 🙂

Otroški predpasnik z imenom po želji

Otroški predpasnik z imenom po želji je narejen iz najkakovostnejših materialov, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo končnega izdelka.

Vsak otrok ima posebno iskrico ustvarjalnosti in radovednosti, s katero lahko raziskuje v kuhinji. Prav s tem namenom smo ustvarili idealen pripomoček za vaše male kuharje, z dodano osebno noto – personaliziran kuharski predpasnik za otroke.

Napis je na voljo v poljubni barvi, prav tako je besedilo popolnoma prilagojeno vašim željam. Potisk je izdelan iz kakovostnega materiala, ki je zelo vzdržljiv in ne razpoka, v kolikor sledite navodilom za vzdrževanje in se jih dosledno držite.

USTVARJEN ZA MALE KUHARSKE MOJSTRE

Predpasniki z napisom so na voljo v predstavljenih barvah in so potiskani z vašimi izbranimi motivi, ki jim lahko dodate tudi personalizirano besedilo po lastnem okusu. Personaliziran predpasnik tako lahko podarite najdražjim ob vsaki posebni priložnosti ali pa kot darilo za lepši dan.

Otroški kuharski predpasnik je prilagojen za otroke od 2. do 8. leta starosti. Izdelan je iz kakovostnih materialov, ki so odporni na madeže in lahki za vzdrževanje. V eni univerzalni velikosti, je popolnoma prilagojen za male kuharje in kuharice, ki so pripravljeni raziskovati svet kuhanja in peke.

Dodaj osebno noto s personalizacijo

Vsak otrok je edinstven, zato smo vam omogočili, da vsakemu otroškemu predpasniku dodate osebno noto. Izberete lahko ime ali posebno besedo, ki jo bomo natisnili na predpasnik.

Tako bo vaš malček imel občutek, da je pravi profesionalni kuhar!

Zakaj ravno ta otroški predpasnik z imenom?

 1. Kakovost in varnost: Naši predpasniki so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki so varni za otroke in enostavni za čiščenje.
 2. Edinstvena zasnova: S sodobnim in otrokom prijaznim dizajnom bo naš predpasnik hitro postal priljubljen del otroške kuhinjske opreme. Prav tako pa bo s predpasnikom z imenom, delo v kuhinji še bolj zabavno.
 3. Popolno DARILO: Iščete darilo za rojstni dan ali praznik? Naš personalizirani kuharski predpasnik je popolna izbira za vsakega malega kuharja!

Otroci obožujejo čas, preživet v kuhinji, kjer lahko izražajo svojo ustvarjalnost in se ob tem tudi zabavajo. Z našim personaliziranim kuharskim predpasnikom bodo te izkušnje še bolj posebne.

Ne čakajte, obogatite kuharske pustolovščine vaših otrok z edinstvenim predpasnikom, ki je narejen posebej zanje!

Otroški predpasnik z imenom:

V okence z nazivom: ” Napis” lahko zapišete:

 • ime,
 • vzdevek,
 • željen napis,…

Če se le da, uresničimo skoraj vsako vašo željo 🙂 Poskusite biti čim bolj natančni, da bomo res ustvarili takšen predpasnik, kot ste si ga zaželeli, ali pa bomo le še presegli vaša pričakovanja. V primeru kakršnih koli nejasnosti oz. vprašanj, vas kontaktiramo.

Predpasniki z imenom so:

 • narejeni po vaših željah
 • varni za uporabo
 • edinstveni
 • unikatni
 • s kakovostnim potiskom

Personaliziran predpasnik z napisom po želji – za vsako priložnost:

Izdelali vam bomo predpasnik z napisom po vaši izbiri oziroma po vaših lastnih željah. Pustite domišljiji prosto pot!

Izbira unikatnega napisa za personaliziran predpasnik

V okence za besedilo zapišite ime oz. napis, ki bi ga želeli, ter dopišite željeno barvno kombinacijo napisa oz. nam na e-mail naslov pošljite sliko iz katere bodo vaše želje jasno prikazane. Predpasnik z napisom po želji, bo v najkrajšem možnem času izdelan natanko po vaših željah.

VZDRŽEVANJE PREDPASNIKA Z IMENOM:

 • Pranje v pralnem stroju pri temperaturi 30°C
 • Sušenje v sušilnem stroju je dovoljeno izključno pri nizki temperaturi
 • Beljenje in kemično čiščenje ni dovoljeno.
 • Likanje je dovoljeno pri temperaturi do 110°C (likanje napisa ni dovoljeno!)

Edinstveni personalizirani predpasniki z imenom vaših najdražjih.

Unikatni izdelki predstavljajo tudi odlično darilo ob obletnicah, rojstnih dnevih ali drugih priložnostih, in vam bodo ostali v nepozabnem spominu. Predpasnik z napisom je izdelan iz najboljših, kvalitetnih materialov. Predvsem pa se lahko ponaša z odličnim, kvalitetnim tiskom. Prikupni in skrbno izbrani motivi na predpasnikih, pa bodo razveselili vso družino, prijatelje, ter tako popestrili prav vsako posebno priložnost.

V kolikor imate kakršne koli dodatne želje, nam lahko pišete na e-mail info@nameme.si mi pa se bomo potrudili, da bomo ustregli prav vsem vašim željam.

Bodite izvirni, kreativni in podarite svojim najdražjim nekaj unikatnega in kvalitetnega! 

Realne barve predpasnikov in napisov lahko odstopajo od prikaznih slik.

 

Povezava na:

Personalizirana steklenica za vodo

Nakupovalna vrečka z napisom

Grizalo z imenom

Teža ,1 kg
Dimenzije 10 × 16 × 2 cm
Barva napisa

Bela, Črna

Motiv

Božič, Lama

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Otroški predpasnik z imenom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…