,

Personalizirana priponka za dudo

(1 mnenje stranke)

16,99

Naj personalizirana priponka za dudo poskrbi, da se dudica nikoli ne izgubi!

Z motivom sončnice 🙂

 • z imenom otroka
 • personalizacija po vaši želji
 • iz najkakovostnejših certificiranih materialov
 • vsi sestavni deli so brez BPA, PVC in težkih kovin
 • primerna za vse vrste dud

Pripnite otrokovo najljubšo dudico na personalizirano priponko za dudo in se izognite vsakodnevnim nepotrebnim iskanjem izgubljene dude.

Barva presenečenja je naključna – še vedno pa je priponka za dudo v stilu in usklajeni barvni kombinaciji.

V primeru, da bi na izbrani priponki za dudo z imenom želeli kakšno spremembo, nam to javite v opombah ob oddaji naročila.

Personalizirana priponka za dudo

 

Personalizirana priponka za dudo s skrbno izbranimi motivi sončnic v nežnih barvnih kombinacijah. Za še bolj nasmejane dni vaših malčkov.

Izdelana je iz najkakovostnejših materialov, ki ustrezajo vsem standardom, predpisanim za izdelke za otroke.

Na podlagi standarda EN12586, ki velja za priponke za dude, mora biti tudi dolžina personalizirane priponke za dudo pri vseh modelih enotna, zato prihaja do razlik v dizajnu glede na dolžino otrokovega imena.

Njena dolžina ustreza temu standardu za držala za dude, kar pomeni, da je varna in ne predstavlja nevarnosti za otroka. Ravno zaradi predpisane dolžine, prihaja do razlik v dizajnih, kajti držala za dudo z daljšim imenom sestavlja manj dodatnih kroglic.

V vsakem primeru se bomo potrudili, da bo personalizirano držalo za vašega princa oz. princesko, najlepše. V primeru daljšega otrokovega imena uporabimo več manjših kroglic, da priponka postane še lepša in fleksibilnejša.

Priponke so ravno pravšnje velikosti in zaradi skrbno izbranih sestavnih delov niso pretežke, zato so uporabne tudi že pri novorojenčkih. Vsaka priponka je skrbno narejena, z veliko mero ljubezni in z izbranim imenom vašega sončka.

Vsi silikonski sestavni deli (kroglice, miške, avtomobilčki,…) so narejeni iz najbolj kvalitetnih materialov in ne vsebujejo BPA-ja, težkih kovin in PVC-ja.

Barvna kombinacija bo pretežno temeljila na izbrani barvi, dodane pa ji bodo ujemajoče barve. V primeru posebnih želja, le-te dopišite v opombe 🙂

Personalizirana priponka za dudo je:

 • unikatna
 • narejena po vaših željah
 • varna za uporabo
 • edinstvena
 • enostavna za čiščenje

 

Vsi naši izdelki so narejeni iz visoko kakovostnih FDA (Food and drug administration) odobrenih materialov.

Silikonski deli so brez BPA, PVC, ftalatov, ter ne vsebujejo težkih kovin. Čiščenje silikonskih izdelkov je enostavno, uporabimo le toplo vodo in (po želji) mogoče malo mila, ter dobro posušimo.

Leseni deli pa so izdelani iz naravnega lesa, brez kakršnih koli dodatkov. Čistimo jih z vlažno krpo in kasneje dobro posušimo. V kolikor želimo, da les ohrani svežino in lep izgled, ga lahko na tanko premažemo z olivnim ali kokosovim oljem, ki ga bosta še dodatno zaščitila, nato pa izdelek dobro obrišemo in posušimo.

Pred vsako uporabo preverimo brezhibnost izdelka in ga očistimo, ter ves čas uporabe otroka nadzorujemo. V primeru, da je izdelek poškodovan, ga ne uporabljamo.

Naše personalizirane priponke so izdelane v skladu z EU certifikatom o varni uporabi priponk za dudo EN 12586. Naša grizala pa so potrjena, da so varna za uporabo in imajo certifikat EN71-1.

Silikonske črke ne vsebujejo šumnikov!

 

Za varnost vaših sončkov:

 • pred vsako uporabo preverite brezhibnost izdelka
 • ne podaljšujte priponke za dudo
 • ob vsakem znaku obrabe ali poškodbe izdelek zavrzite
 • ne pripenjajte na snemljive dele oblačil
 • držala za dudo ne uporabljajte v času počitka, ko je otrok v zibelki ali posteljici
 • personalizirana priponka za dudo ne služi kot grizalo ali igrača
 • nikoli ne puščajte otroka brez nadzora ob uporabi priponke za dudo
 • po 6-ih mesecih izdelek zavrzite

 

Priponka za dudo z imenom je neškodljiva in varna za uporabo pod nadzorom odrasle osebe.

V primeru, da bi na izbrani personalizirani priponki želeli kakšno spremembo ali dodatek, nam to javite v opombah ob oddaji naročila.

 

Povezava na:

Teža ,1 kg
Dimenzije 10 × 16 × 2 cm
Barvna kombinacija

Bela, Bež, Rumena, Marelična, Presenečenje (naključna)

1 mnenje za Personalizirana priponka za dudo

 1. Maja

  Naročila sem personalizirano priponko za dudo z vgraviranim imenom – z izdelkom, ki sem ga dobila v dveh dneh, sem zelo zadovoljna! Material je kvaliteten, barva kroglic je lepo izbrana; pohvalila pa bi tudi ustvarjalko za njeno hitro odzivnost, prijaznost in možnost lastne izbire posameznih komponent priponke. Odlično!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja