,

Priponka za dudo

(1 mnenje stranke)

15,99

Naj priponka za dudo poskrbi, da se dudica nikoli ne izgubi!

 • z imenom ali vzdevkom otroka
 • personalizacija po vaši želji
 • iz najkakovostnejših certificiranih materialov
 • vsi sestavni deli so brez BPA, PVC in težkih kovin
 • primerna za vse vrste dud

V naključni barvni kombinaciji.

Pripnite otrokovo najljubšo dudico na personalizirano priponko za dudo in se izognite vsakodnevnim nepotrebnim iskanjem izgubljene dude.

V primeru, da bi na izbrani priponki za dudo z imenom želeli kakšno spremembo, nam to javite v opombah ob oddaji naročila.

Priponka za dudo

 

Priponka za dudo je narejena iz najkakovostnejših materialov, ki ustrezajo vsem standardom, predpisanim za izdelke za otroke.

Na podlagi standarda EN12586, ki velja za priponke za dude, mora biti tudi dolžina personalizirane priponke za dudo pri vseh modelih enotna, zato prihaja do razlik v dizajnu glede na dolžino otrokovega imena.

Njena dolžina ustreza temu standardu za držala za dude, kar pomeni, da je varna in ne predstavlja nevarnosti za otroka. Ravno zaradi predpisane dolžine, prihaja do razlik v dizajnih, kajti držala za dudo z daljšim imenom sestavlja manj dodatnih kroglic.

V vsakem primeru se bomo potrudili, da bo personalizirano držalo za vašega princa oz. princesko, najlepše. V primeru daljšega otrokovega imena uporabimo več manjših kroglic, da priponka postane še lepša in fleksibilnejša.

Priponke so ravno pravšnje velikosti in zaradi skrbno izbranih sestavnih delov niso pretežke, zato so uporabne tudi že pri novorojenčkih. Vsaka priponka je skrbno narejena, z veliko mero ljubezni in z izbranim imenom vašega sončka.

Vsi silikonski sestavni deli (kroglice, miške, avtomobilčki,…) so narejeni iz najbolj kvalitetnih materialov in ne vsebujejo BPA-ja, težkih kovin in PVC-ja.

 

Priponka za dudo je:

 • unikatna
 • narejena po vaših željah
 • varna za uporabo
 • edinstvena
 • enostavna za čiščenje

Na voljo v izbrani barvni kombinaciji. V kolikor ne bo definirana, se izdela naključna kombinacija v skladu z otrokovim spolom.

Vsi naši izdelki so narejeni iz visoko kakovostnih FDA (Food and drug administration) odobrenih materialov.

Silikonski deli so brez BPA, PVC, ftalatov, ter ne vsebujejo težkih kovin. Čiščenje silikonskih izdelkov je enostavno, uporabimo le toplo vodo in (po želji) mogoče malo mila, ter dobro posušimo.

Leseni deli pa so izdelani iz naravnega lesa, brez kakršnih koli dodatkov. Čistimo jih z vlažno krpo in kasneje dobro posušimo. V kolikor želimo, da les ohrani svežino in lep izgled, ga lahko na tanko premažemo z olivnim ali kokosovim oljem, ki ga bosta še dodatno zaščitila, nato pa izdelek dobro obrišemo in posušimo.

Pred vsako uporabo preverimo brezhibnost izdelka in ga očistimo, ter ves čas uporabe otroka nadzorujemo. V primeru, da je izdelek poškodovan, ga ne uporabljamo. Trenutno na tržišču še ne obstajajo certificirane silikonske kroglice s šumniki, zato bo na priponki ime otroka brez šumnikov. V kolikor otrokovo ime vsebuje šumnik in želite točno takšno ime na priponki, pa lahko izberete priponko z lesenim zgornjim delom, kamor vgraviramo željen napis.

Naše personalizirane priponke za dudo imajo potrjen EU certifikat o varni uporabi priponk za dudo EN 12586. Naša grizala pa so potrjena, da so varna za uporabo in imajo certifikat EN71-1.

 

Za varnost vaših sončkov:

 • pred vsako uporabo preverite brezhibnost izdelka
 • ne podaljšujte priponke za dudo
 • ob vsakem znaku obrabe ali poškodbe izdelek zavrzite
 • ne pripenjajte na snemljive dele oblačil
 • držala za dudo ne uporabljajte v času počitka, ko je otrok v zibelki ali posteljici
 • priponka za dudo ne služi kot grizalo ali igrača
 • nikoli ne puščajte otroka brez nadzora ob uporabi priponke za dudo
 • po 6-ih mesecih izdelek zavrzite

 

Priponka za dudo je neškodljiva in varna za uporabo pod nadzorom odrasle osebe.

V primeru, da bi na izbrani personalizirani priponki želeli kakšno spremembo ali dodatek, nam to javite v opombah ob oddaji naročila.

 

Povezava na:

Personalizirana priponka za dudo

Teža ,1 kg
Dimenzije 10 × 16 × 2 cm
Barvna kombinacija

Bela, Bež, Črna, Lila, Mint, Modra, Rdeča, Roza, Rumena, Siva

1 mnenje za Priponka za dudo

 1. Tajda Borovič

  Z partnerjem sva zelo zadovoljna z izdelkom! Najbolj naju navdusuje velika pestra izbira barv in vseh ostalih dodatkov. Zelo pomembno je tudi da ne skoduje najini puncki ki kmalu pride ❤. Najvec tukaj pa steje prijaznost Gospe Nastje.
  Nastja najlepsa hvala se enkrat ?? obljubim da se kmalu vrnem z novim narocilom?
  Zadovoljna kupca Ales in Tajda

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja